homeride 23 & 24 juni 2018
kinderfonds

Log in

Al 160.045 Euro gedoneerd!
Teams: 25

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Geweldige sponsor: ISS

3 mei 2018

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op geweldige bijdragen van ISS: de wereldwijde marktleider op het gebied van facility services.

Start en finish HomeRun op het Domplein

13 april 2018

Zo’n negenhonderd amateurwielrenners en hardlopers worden zaterdag 23 juni vanaf het Domplein in Utrecht weggeschoten, om in de vorm van twee grote harten Nederland te doorkruisen. Deelnemers aan de events HomeRide en HomeRun fietsen en rennen maar liefst 24 uur, om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen ze dat zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders altijd dicht bij zich hebben.

Gezocht: vrijwilligers

12 maart 2018

HomeRun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Die helpen om alle lopers die op de been zijn, ook 'up and running' te houden. Vrijwilligers die er ook een mooi feest van maken onderweg en die dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeRun kan niet zonder jou. Help je mee?

Meld je nu aan voor de PreRun

Meld je aan voor de PreRun

7 maart 2018

Zaterdag 24 maart vindt bij Wheelerplanet in Haarlemmermeer de PreRun plaats.

Bestel je kleding voor HomeRun 2018

Webshop JC Sportswear geopend

7 maart 2018

De online webshop van JC Sportswear is geopend. Hier kun je kleding voor HomeRun 2018 bestellen.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: