homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Al 104.272 Euro gedoneerd!
Teams: 37

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:
Meld je nu aan voor de PreRun

Meld je aan voor de PreRun

13 februari 2019

Zaterdag 30 maart vindt de PreRun plaats. De exacte locatie is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval plaatsvinden in het midden van ons land.

Hét moment om al je vragen te stellen aan de organisatie, hardloopshirts te passen en tips te krijgen op het gebied van fondsenwerving. Bovendien wordt er een hardloopclinic georganiseerd en krijg je uitleg over het navigeren via de gps.

Bestel je kleding voor HomeRun 2018

Webshop JC Sportswear geopend

24 januari 2019

De online webshop van JC Sportswear is geopend. Hier kun je kleding voor HomeRun 2019 bestellen.

HomeRun & HomeRide 2019 starten en finishen in Den Haag

29 november 2018

Zo’n duizend amateurwielrenners en -hardlopers starten zaterdag 22 juni 2019 op het Lange Voorhout in Den Haag om in de vorm van twee grote harten Nederland te doorkruisen. Zij doen mee aan HomeRide en HomeRun: de 24-uurs events van het Ronald McDonald Kinderfonds, waarmee geld wordt ingezameld voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Het sfeervolle Lange Voorhout zal in het weekend van 22 en 23 juni 2019 het decor vormen voor de start en finish van beide tochten. Deelnemers zamelen geld in en zorgen zo dat ziek en zorgintensieve kinderen hun ouders altijd dichtbij hebben.

Samenwerking JC Sportswear

2 november 2018

Ook voor HomeRun 2019 wordt de kleding weer geleverd door JC Sportswear. Dit bedrijf uit Hillegom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wordt gerund door fietsers voor fietsers. Ook doen zij met een eigen team mee aan HomeRide.

[t]Huis Koekjesmix

2 november 2018

Speciaal voor HomeRun 2019 introduceren we de unieke [t]Huis Koekjesmix. Met eerlijke ingrediënten en met liefde vervaardigd door mensen met een beperking, die werkzaam zijn in de Korenmolen Windlust en in arbeidscentrum de Koppeling in Hardenberg

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: