homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Al 224.415 Euro gedoneerd!
Teams: 37

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Gezocht: vrijwilligers

14 maart 2019

HomeRun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Die helpen om alle lopers die op de been zijn, ook 'up and running' te houden. Vrijwilligers die er ook een mooi feest van maken onderweg en die dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeRun kan niet zonder jou. Help je mee?

Win zelfontworpen teamshirts

8 maart 2019

Zorg dat alle leden van jouw HomeRun team staan ingeschreven op home-run.nl op zondag 7 april 2019. Alleen dan maken ook zij kans op een gepersonaliseerd teamshirt, aangeboden door hoofdsponsor McDonald’s.

Meld je nu aan voor de PreRun

Meld je aan voor de PreRun

13 februari 2019

Zaterdag 30 maart vindt de PreRun plaats bij en rond Hilton Royal Parc Soestduinen (van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen).

Hét moment om al je vragen te stellen aan de organisatie, hardloopshirts te passen en tips te krijgen op het gebied van fondsenwerving. Bovendien wordt er een hardloopclinic georganiseerd en krijg je uitleg over het navigeren via de gps.

Bestel je kleding voor HomeRun 2018

Webshop JC Sportswear geopend

24 januari 2019

De online webshop van JC Sportswear is geopend. Hier kun je kleding voor HomeRun 2019 bestellen.

HomeRun & HomeRide 2019 starten en finishen in Den Haag

29 november 2018

Zo’n duizend amateurwielrenners en -hardlopers starten zaterdag 22 juni 2019 op het Lange Voorhout in Den Haag om in de vorm van twee grote harten Nederland te doorkruisen. Zij doen mee aan HomeRide en HomeRun: de 24-uurs events van het Ronald McDonald Kinderfonds, waarmee geld wordt ingezameld voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Het sfeervolle Lange Voorhout zal in het weekend van 22 en 23 juni 2019 het decor vormen voor de start en finish van beide tochten. Deelnemers zamelen geld in en zorgen zo dat ziek en zorgintensieve kinderen hun ouders altijd dichtbij hebben.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: