homeride 23 & 24 juni 2018
kinderfonds

Log in

Al 44.634 Euro gedoneerd!
Teams: 22

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Afschrijven deelnemersgelden

30 juni 2017

Wat geweldig dat je op 24 juni aan de start stond van de allereerste HomeRun! Dank je wel voor je inschrijving en je betrokkenheid bij zieke kinderen en hun ouders. Keeping families close... dat is waar we voor gaan! 

En de weekendwervers zijn....

26 juni 2017

Wat was HomeRide 2017 een geweldige ervaring. Dank jullie wel voor jullie enorme inzet, deelname en gezelligheid! HomeRide en HomeRun hebben samen meer dan 1 miljoen euro aan donaties opgehaald. Daarmee hebben jullie meer dan 16.000 nachtzoenen mogelijk gemaakt. Ook in het weekend kwamen de donaties nog binnen, zowel bij de HomeRiders als bij de HomeRunners. En dankzij onze betrokken sponsoren waren daar nog prijzen voor te winnen. 

Gefeliciteerd! Markus Tenbergen

Al meer dan 1 miljoen euro voor de Ronald McDonald Huizen

24 juni 2017

 

Nu al recordopbrengst van de sponsorwielertocht en sponsorloop HomeRide en HomeRun. Deelnemers aan HomeRide en HomeRun, de sponsorwielertocht en sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds, hebben al meer dan 1 miljoen euro opgehaald. Een record. En de donaties komen nog steeds binnen…Renate Westerlaken, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds: “Een geweldig bedrag. Het is fantastisch dat zoveel mensen de Ronald McDonald Huizen steunen. Ik wil iedereen dan ook enorm bedanken.”

 

Al bijna 1 miljoen euro voor de Ronald McDonald Huizen

24 juni 2017

Ze zijn weg! Duizend amateurwielrenners en hardlopers zijn vandaag om 12 uur vanaf het Domplein in Utrecht gestart aan hun sponsorwielertocht en sponsorloop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De komende 24 uur fietsen en lopen zij een groot hart door Nederland. Bij hun vertrek werden zij uitgezwaaid door burgemeester Jan van Zanen, ambassadeur Yvon Jaspers, familie en vrienden. “We gaan 24 uur lang knallen voor het goede doel”, aldus een deelnemer.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: