homeride 24 & 25 juni 2017
kinderfonds

Log in

Al 73.608 Euro gedoneerd!

Route & programma

Met HomeRun ren je met je team van tien hardlopers 5x40 kilometer in 24 uur, van Utrecht naar Utrecht. Ofwel: 200 kilometer in dag en nacht, weer en wind. Voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen.

De route van HomeRun 2017: van Utrecht naar Utrecht via De Bilt, Bilthoven en Maarssen.

De route van HomeRun gaat van Utrecht naar Utrecht via De Bilt, Bilthoven en Maarssen. De start en de finish zijn op het Domplein, aan de voet van de beroemde Domtoren. Onderweg kom je langs Ronald McDonald Huis Utrecht. Iedereen kan meedoen: van geoefende hardloper tot de beginner die zijn eerste kilometers moet maken. De route heeft de vorm van een hart. Want home is where the heart is.

Bekijk hier de route en kijk alvast waar je wisselpunten zijn en bekijk hier het programma voor HomeRun 2017 en nodig familie, vrienden en collega's uit om jullie te komen aanmoedigen! 

Checkpoint Inn Style: hét kloppend hart van HomeRun

Tegen Utrecht-Centrum aan in een uniek natuurgebied, aan de Maarsseveense Plassen, ligt Inn Style. Een trendy locatie met goede faciliteiten, goede bereikbaarheid en volop gratis parkeergelegenheid. We zijn dan ook ontzettend blij dat dit het checkpoint van HomeRun wordt. Inn Style ligt op 31 kilometer van de start/finish van HomeRun  en wordt hét kloppend hart van HomeRun. Hier vind je straks catering, masseurs en muziek. Hier kan je goed wisselen, en kunnen teamleden die even niet lopen ook op en met elkaar wachten of andere lopers aanmoedigen.

Betrokken bij de Ronald McDonald Huizen
Inn Style heeft drie jaar een HomeRider gesponsord en is enorm trots dat het dit jaar hét checkpoint wordt van de eerste editie van HomeRun. ”We leveren graag deze bijdrage aan dit prachtige doel. Wij zullen zorgen voor een warm welkom voor de HomeRunners op 24 en 25 juni!”, aldus Inn Style.