homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Team: Jan Koekenpan

Met Jan Koekenpan hand in hand naar de HomeRun finish
Team rent voor: 
Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Na eerst een aantal weken in mama's buik in het Sophia Kinderziekenhuis te hebben gelegen, werd ik, Jan, geboren op 3 februari 2017. Dat was een beetje snel want ik werd pas rond 7 april verwacht. Ik was nog maar 31 weken oud en 1 kilo zwaar en moest daarom nog een tijdje in het ziekenhuis blijven terwijl mama weer naar huis mocht.

Gelukkig mochten papa en mama in het Ronald McDonaldhuis logeren en waren ze altijd snel bij mij als ik ze nodig had. Dag en Nacht. Dat was anders niet mogelijk geweest. Hun verblijf in het Ronald McDonaldhuis heeft een grote indruk op hen gemaakt. Ze hebben het er nog vaak over. Een tijd terug viel het boekje [t]Huis op de deurmat met daarin een artikel over de Homerun. En toen was de beslissing om mee te doen zo gemaakt.

Iedere keer als papa en mama bij me op bezoek kwamen, zeiden ze: 'Hey Jan Koekenpan, hoe gaat het met onze sterke vent? Hou vol hoor! We zijn zo trots op je.' Vandaar de naam van hun team: Jan Koekenpan.

Homerun 2019 moet een positieve afsluiter worden van een heftige maar ook hele bijzondere tijd. Hopelijk loopt het team van mijn ouders veel overnachtingen bij elkaar. Want ik weet hoe fijn het is om je vader en moeder bij je te hebben als het even niet zo lekker gaat.

Met mij gaat het nu heel erg goed. Gelukkig maar. En ik kan ook al bijna praten. Daarom zeg ik nu: Zet 'm op, Jan Koekenpan! Hou vol hoor. Ik ben trots op jullie!

https://www.home-run.nl/binnenstappen-het-huis-voelde-als-een-warm-bad

Vrienden die Jan Koekenpan helpen

 
 

€ 10,00

Anoniem

€ 2,00

Valerie Bentvelsen

Ook alle kleine beetjes helpen!

€ *,**

Anoniem

€ 10,00

Elke, vriendin van esmee De Jong

Heel veel succes. Hopelijk haken jullie veel geld op!

€ 5,00

Anoniem

€ 30,00

Esther Boere

€ 10,15

Anoniem

Lege flessen opgehaald in de Meeuwberg. Bedankt voor uw lege flessen.

€ 10,00

Rosalie Bentvelsen

Ga zo door! Het gaat super goed!

€ 125,55

Plus Raamsdonksveer

Emballage actie PLUS Raamsdonkveer

€ 20,00

Corry Schipperen

Pagina's

Teamleden