homeride 24 & 25 juni 2017
kinderfonds

Log in

Al 73.608 Euro gedoneerd!

Veiligheid

Zodra de exacte route en het programma bekend zijn, zal op deze pagina meer over veiligheid onderweg verschijnen. Lees nu alvast een paar basisprincipes.

Met HomeRun ga je met je team 200 kilometer in 24 uur hardlopen: een kleine 5 marathons rond de stad Utrecht. Dag én nacht, in weer én wind. Non-stop. Want de zorg voor een ziek kind gaat ook 24/7 door.

Voor de veiligheid van de hardlopers heeft elke loper een begeleider op de fiets bij zich. Deze begeleider heeft een GPS apparaat en wijst de weg. De begeleider is tevens voorzien van track&trace zodat we de teams ten alle tijden kunnen volgen. Houd er rekening mee dat je minsgtens 5 begeleiders nodig hebt voor je team. 

De hardlopers zijn in de nacht verplicht om een hesje met led verlichting te dragen, ook de begeleiders op de fiets dienen goede verlichting te hebben. Daarnaast zoekt de organisatie een route die zo goed mogelijk verlicht is.

En: ook als deelnemer dien je je aan de normaal geldende verkeersregels te houden. De organisatie tracht een route te vinden met zo min mogelijk stoplichten.