homerun 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 55.366 Euro gedoneerd!
Teams: 26

Vrijwilligers

HomeRun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Die helpen om alle lopers die op de been zijn, ook 'up and running' te houden. Vrijwilligers die er ook een mooi feest van maken onderweg en die dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeRun kan niet zonder jou. Help je mee?

Terwijl de hardlopers zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt, motiveren jullie en houden jullie de hardlopers up and running... Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeRunners letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeRun.

Ook voor de 4de editie zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor, tijdens en na HomeRun op 27 en 28 juni 2020. Zodra de checkpoints op de route bekend zijn, kan je je aanmelden als vrijwilliger. Ben je nu al enthousiast? Laat dan nu al je gegevens achter via vrijwilliger@home-run.nl.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@home-run.nl of telefonisch via 020 - 472 04 84. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk. Volg ons ook op FacebookInstagram of Twitter.

We zien je graag bij HomeRun!