homerun 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 92.036 Euro gedoneerd!
Teams: 31

Waarom HomeRun?

Door met je team hardlopend een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Als ouder wil je er altijd voor je kind zijn. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Als HomeRunner maak jij dit mogelijk. Dank je wel!

Naast de 13 logeerhuizen dicht bij het ziekenhuis heeft het Ronald McDonald Kinderfonds 3 vakantiehuizen waar gezinnen met een zorgintensief kind vakantie kunnen vieren, en heeft het Kinderfonds 13 Huiskamers in de ziekenhuizen waar gezinnen even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen.

Voor kinderen zoals Tessa

Voor kinderen zoals Evy